Wednesday 14 October 2015

Hvordan skapte vi dette sjeldne og ettertraktede øllet?

I midten av august 2015 - ble en kjernegruppe av bryggerimestere samlet hos sjefsbryggerimester Stian for starte den sjeldldne og hittil eneste og svært ettertraktede bryggen kokt med en blanding av high tech presisjon og kjærlighet til å frariste bygg og humle akkurat de rikte aromaene for et best mulig utgangspunkt.


Et tidlig utkast til etikett



Kornet røres for unngå melballer

Vannet blir nå pumpet fra ytterrøret og gjennom malten i inner-røret for å trekke ut sukkeret og filtrere vørteren
Meskingen er i gang

Dette er en Reodor-felgen variant med fleksibelt ventilasjonsrør gjennom vinduet for å friste naboene ...

Vørteren er satt til koking

Original Gravity (OG) er viktig! OG og FG benyttes for å regne ut alkoholstyrken på det ferdige ølet.
Måling av OG (Original Gravity)

Mesket fylles over på gjæringsdunk
Bryggerirommet er ikke ferdig utbygget - men temperaturen er nøyaktig slik den skal være for at vi får fram vårt unike produkt
Klar, ferdig - gjæring!

No comments:

Post a Comment